Anders Valdemar Juhl

Book et gratis møde her

Bestil et gratis møde

Jeg hedder Anders Valdemar Juhl født i 1968, gift og har tre børn.

Jeg er exam. Pensionsmægler på Forsikringsakademiet og har arbejdet med økonomi, forsikringer og pensioner siden 1987. Først i Danske Bank, dernæst Codan Forsikring,Tryg samt i Lægernes Pensionskasse.

I november 2011 startede jeg op som selvstændig uvildig økonomisk rådgiver og etablerede firmaet UvildigRaad.dk ApS.

Vi arbejder i tæt samarbejde med uafhængige finansielle rådgivere med tilladelse fra Finanstilsynet, som sikrer du får den optimale og 100 % uvildige rådgivning.

Jeg arbejder samtidig som Pensionsmægler & Partner hos Söderberg og Partners, som er Danmarks 2. største forsikringmægler.

I vores rådgivningsarbejde arbejder vi tæt sammen med advokater og revisorer, og sikrer derved at kunderne får den optimale rådgivning hele vejen igennem – 100 % uvildigt.

I samarbejde med uafhængige finansielle rådgivere har vi en stor og bred erfaring med at skabe overblik over private og erhvervskunders økonomiske-, forsikrings- og pensionsforhold i et sprog der giver mening og indhold.

Som uvildig økonomisk rådgiver skriver vi løbende artikler i bla. Penge & Privatøkonomi, dagbladet Børsen, diverse dagblade og deltager i forskellige tv-programmer med temaet penge & økonomi. Du kan læse nærmere under fanebladet “Aktuelt” og “UvildigRaad i medierne”.

Vi siger det vi gør, og gør det vi siger.