Få overblik over din samlede formue med en pensionsanalyse og spar mange penge i skat.

Hvor meget skal du nå at spare op i alt for at leve det liv du drømmer om som pensionist?

Book et gratis møde

Der er rigtig mange fordele for dig og din ægtefælle/samlever ved at få lavet en pensionsanalyse. En pensionsanalyse giver dig samtidig et klart billede af hvilken del af din samlede formue du skal starte med at leve af, og hvilke midler du med stor skattemæssig fordel kan vente med at tage hul på. Du kan spare rigtig mange penge hvert år ved at få udarbejdet en samlet pensionsplan.

Hvordan foregår det i praksis?

  • 1) Vi mødes først til et uforpligtende økonomimøde, hvor vi drøfter dit/jeres konkrete behov for uvildig rådgivning

  • 2) Jeg indhenter alle relevante oplysninger på mødet samt efterfølgende

  • 3) Efter mødet danner jeg mig et samlet overblik, og sender et samlet tilbud på hele rådgivningspakken i form af en samarbejds- og vederlagsaftale. Her får du/I oplyst den samlede pris for hele pakken.

  • 4) Du/I gennemgår mit tilbud, og såfremt det lever op til det du/I ønsker, underskriver vi alle samarbejds- og vederlagsaftalen samt en undersøgelsesfuldmagt

  • 5) Så snart analyse arbejdet er klar til præsentation, mødes vi igen og gennemgår denne rapport

  • 6) Du/I får rapporten med hjem til gennemlæsning og evt. supplerende spørgsmål/bemærkninger rettes direkte til mig efterfølgende

Ved at vælge den rigtige og bedste pension i god tid, sikrer du mere til dig selv.

Bedst pension er et udtryk for at dine penge bliver forvaltet som du ønsker det bedst og billigst ikke hvad banken synes er bedst for dem selv.