Hvornår har du sidst fået rådgivning om dine realkreditlån?

Er du i tvivl om det nu er tid til at låse renten fast i din bolig, eller vil du fortsætte med et flexlån?

Betaler du af på din bolig eller har du valgt et afdragsfrit lån?

Book et gratis møde

Valg af lånetype har stor betydning for din samlede økonomi og få stor betydning for dit fremtidige rådighedsbeløb.

Derfor oplever vi mange i dag kører med en meget lav smertetærskel når renten en dag stiger. Det er ikke noget vi tænker på til dagligt men kan få stor betydning for om du kan blive boende eller bliver nødsaget til at flytte som følge af en rentestigning.

Når du står og skal omlægge dine lån giver det god mening at indhente min. 3 vurderinger af din bolig. Jo højere vurdering jo bedre lånevilkår opnår du. Den stadig stigende bidragssats hos realkreditinstitutterne er afhængig af hvilken lånetype du har valgt og hvor stor belåningsgrad du har i boligen. De “dyreste” lån er trods alt de afdragsfrie flexlån.

Vi henviser til eksterne professionelle uafhængige finansielle rådgivere som hjælper dig med at analysere dine aktuelle lån. Flere realkreditinstitutter har hævet deres bidragssatser voldsomt de seneste par år. Der kan være mange penge at spare i urimelige gebyrer ved at lægge dine lån om. Disse beregninger kan disse eksterne uafhængige rådgivere udarbejde for dig inden du træffer dit valg.

Vi arbejder med realkreditlånet udfra et formueperspektiv, hvor det at pleje din gæld har mindst lige så stor betydning for din samlede formue, som enhver anden form for investering og opsparing du foretager.