Uvildig rådgivning som sætter dig og din virksomhed først

Vi sparer dig for tid og penge med økonomiske løsninger, som du forstår

Få klar og tydelig økonomisk rådgivning

Vi præsenterer dig for økonomiske muligheder som du forstår. Som professionel uvildig rådgiver kan vi hjælpe dig og din virksomhed med at finde de bedste løsninger på tværs af markedet indenfor:

  • At optimere dine investeringer og lån, så du får mest muligt for dine penge
  • Lægge en plan for din pension, som giver dig de bedste vilkår og en tryg fremtid
  • Forsikringer, så du får et stærkere sikkerhedsnet og ro i maven

Uvildig rådgivning som sparer dig tid og penge

At træffe de rette økonomiske beslutninger på vegne af sin virksomhed kan være en mundfuld. Der findes et hav af forkromede løsninger med skjulte omkostninger, som ender med at æde din tid og energi.

Vi rådgiver dig i tydelige og gennemsigtige løsninger, som både sparer dig for en masse tid, og ikke mindst usikkerhed omkring hvilke produktmuligheder, der er bedst for dig. Vi har adgang til at indhente tilbud fra alle selskaber, og sparer dig derfor for mange samtaler og spekulationer. Så kan du bedre koncentrere dig om din forretning, og lade os fokusere på at optimere dit økonomiske råderum. Vi giver dig det nødvendige overblik til at du kan træffe de rigtige valg.

Vores mangeårige erfaring med uvildig rådgivning giver dig et nemt overblik over alle dine muligheder, og sammen lægger vi en plan, som du forstår og føler dig tryg ved. Vi tager udgangspunkt i dig og din virksomhed, og giver dig økonomisk rådgivning som matcher dine ønsker og behov.

Vi sidder på samme side af bordet som dig og har ingen skjult dagsorden eller gebyrer. Vi skal alene tilgodese dine behov og ønsker…ikke bankens eller forsikringsselskabets.

Anders Valdemar Juhl - Uvildigraad

Uvildig rådgivning til erhverv

Det er ikke uden grund at forsikringsverdenen kaldes en jungle. Forsikringsselskaberne vil oftest forsøge at pådutte dig og din virksomhed den dyreste forsikring med uigennemskuelige vilkår og betingelser.

Her tager vi dig i hånden, og guider dig gennem junglen. Som selvstændig er du sårbar, hvis du skulle blive syg. Vi hjælper dig med at slippe bekymringerne, og præsenterer dig for overskuelige forsikringer som et vigtigt sikkerhedsnet. Vi rådgiver dig om policer med de bedst mulige vilkår og til konkurrencedygtige, gennemsigtige priser. Vi indhenter flere tilbud, så vi sammen kan skræddersy, hvad der passer bedst til din økonomi og temperament.

Hvis uheldet skulle være ude, kan det give dig ro i maven at vide at du er forsikret nøjagtigt som du ønsker. Vores arbejde er uvildigt, og er derfor ikke påvirket af forsinkringsverdenens incitament for at tjene penge på dine forsikringer. Vi tilbyder dig forsikringsrådgivning ud fra objektive overvejelser, som tilgodeser dine ønsker og behov.

Bliv mindre udsat med et stærkere sikkerhedsnet.

Virksomhedsejer

Som virksomhedsejer er der meget at holde styr på. Mit motto har altid været at fokusere på det som du er bedst til, og outsource de opgaver som kan skabe værdi for dig og din virksomhed.

Som pensionsmægler og uvildig finansiel rådgiver hjælper vi med at finde løsninger, som skaber værdi for dig og dine medarbejdere, og som giver en nødvendig økonomisk tryghed i hverdagen.

Vi har stor ekspertise indenfor følgende områder:

  • Firmapensionsløsninger og sundhedsforsikringer – vi samarbejder med alle pensions- og forsikringsselskaber
  • Formueforvaltning af opsparede midler i selskaber og pensionsløsninger
  • Forsikringsløsninger i tilfælde af sygdom og dødsfald

Vi har kontakt til alle forsikrings- og pensionsselskaber i Danmark, og sparer dig for en masse tid og ikke mindst møder ved at formidle de løsninger som er tilpasset dit behov og ønsker.

Anders Uvildigraad

FØRSTE MØDE ER HELT UFORPLIGTENDE & GRATIS

Bestil et gratis møde
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - - Det er uforpligtende, og du kan afmelde dig til enhver tid.