Erhverv

I banken og i forsikringsselskabet møder du en sælger som til tilgodese egne interesser før dine.

Hvordan kan du sikre dig de bedste vilkår på markedet?

Som professionel uvildig rådgiver kan vi hjælpe dig med at finde de bedste løsninger på tværs af markedet indenfor

  • Investering
  • Pension
  • Forsikringer

Vi har mange års erfaringer og kan spare dig for en masse tid og ikke mindst usikkerhed omkring hvilke produkt muligheder der er bedst for dig. Vi har adgang til at hente tilbud fra alle selskaber og sparer dig for mange samtaler og spekulationer. Vi sidder på samme side af bordet som dig og skal alene fokusere på at give dig det nødvendige overblik til at du kan træffe de rigtige valg. Gør det du er bedst til – det gør vi. Vi har ingen skjult dagsorden og skal alene tilgodese dit behov og ønsker og ikke bankens eller forsikringsselskabet.

Som selvstændig er du sårbar hvis du skulle blive syg. Derfor er det vigtigt at du bliver præsenteret for de løsninger som kan være et vigtigt sikkerhedsnet, hvis du skulle blive ramt af en alvorlig sygdom. Vi finder løsninger med de bedst mulige vilkår og til konkurrencedygtige priser og indhenter flere tilbud så du kan vælge hvad der passer bedst til din økonomi og temperament.

Anders Valdemar Juhl - Uvildigraad

Uvildig rådgivning til erhverv

Gør det du er bedst til og få en professionel uvildig rådgiver til at hjælpe dig med dine investeringer, pensioner og forsikringer.

I en travl hverdag kan det tit ende med at du ikke får kigget på dine investeringer, pensioner og forsikringsdækninger.

Det kan få stor økonomisk konsekvens for dig.

Vi hjælper alle vores kunder med at skabe overblik og præsentere dig for nogle specifikke valg som skaber tryghed og ro i maven.

Spar tid og penge – kontakt os for et uforpligtende møde og lad os hjælpe dig.

Virksomhedsejer

Som virksomhedsejer er der meget at holde styr på. Mit motto har altid været at fokuserer på det som du er bedst til, og outsource de opgaver som kan skabe værdi for dig og din virksomhed.

Som pensionsmægler og uvildig finansiel rådgiver hjælper vi med at finde løsninger, som skaber værdi for dig og dine medarbejdere, og som giver en nødvendig økonomisk tryghed i hverdagen.

Vi har stor ekspertise indenfor følgende områder:

  • Firmapensionsløsninger og sundhedsforsikringer – vi samarbejder med alle pensions- og forsikringsselskaber
  • Formueforvaltning af opsparede midler i selskaber og pensionsløsninger
  • Forsikringsløsninger i tilfælde af sygdom og dødsfald

Vi har kontakt til alle forsikrings- og pensionsselskaber i Danmark, og sparer dig for en masse tid og ikke mindst møder ved at formidle de løsninger som er tilpasset dit behov og ønsker.

Anders Uvildigraad

FØRSTE MØDE ER HELT UFORPLIGTENDE & GRATIS

Bestil et gratis møde
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - - Det er uforpligtende, og du kan afmelde dig til enhver tid.