Ofte stillede spørgsmål2024-02-27T08:45:19+01:00

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på dine spørgsmål

Hvad koster en økonomisk rådgiver?2023-09-20T11:41:28+02:00

Er uvildig økonomisk rådgivning gratis? Nej, vi lever af at rådgive vores kunder.

Vi vil altid tilbyde et gratis og uforpligtende møde, hvor vi lytter til dine aktuelle behov og indsamler relevante oplysninger på baggrund af dit samtykke.

Herefter vil vi præsentere dig for et samlet oplæg med en fast pris, hvor du kan se hvad vi kan tilbyde dig, hvad du kan få ud af denne rådgivning fx i fremtidige besparede omkostninger og en bedre forvaltning samt formuefordeling: Således sikrer vi, at du ved hvad vi kan hjælpe dig med, og til fast pris inden vi går videre

Vores honorar er i langt de fleste tilfælde tjent hjem indenfor de første 6 måneder

Vores priser er fastsat efter det estimerede tidsforbrug for at få hele den økonomiske plan gennemført. Således hjælper vi også med alt det praktiske bagefter, så du får max glæde af vores anbefalinger og du kommer sikkert i mål.

Hvis du fremover ønsker vi skal overvåge forvaltningen af din formue, betaler du 0,35% af din formue svarende til årlig 3.500 kr. pr. 1 mio. kr. Ved en sådan overvågningsaftale får du til gengæld følgende:

  1. Vi har det fulde ansvar for at overvåge dine investeringer aktivt
  2. Kvartalsrapporter, hvor du kan følge udviklingen af dine investeringer
  3. Markedskommentarer, som beskriver hvordan vi ser markedet, udvikler sig og med relevante inputs til nye anbefalinger
  4. Vi holder øje med dine investeringer, og kontakter dig hvis vi vil anbefale nogle ændringer herunder præsentation af nye interessante investeringsprodukter
Skal jeg optage lån i min friværdi nu for at undgå at banken senere ikke vil låne mig penge?2023-05-17T16:00:17+02:00

Der skal være et formål med at optage lån. Lige nu hvor renten er højere end blot for et år siden er det relativt dyrt at låne i murstenene.

Et faktum – det bliver ikke nemmere at låne med alderen, så hvis du har et reelt behov for at frigøre pengene i boligen som supplement til pensionen kræver det planlægning og skal gennemføres mens det er muligt.

Det kan vi hjælpe dig med så du oplever en maksimal økonomisk fleksibilitet og balance.

Hvor meget kan jeg forvente at få udbetalt efter skat når jeg går på pension?2023-05-17T15:59:35+02:00

Vi kan beregne dit forventede rådighedsbeløb efter skat inkluderet de offentlige ydelser, og sikre du opnår maksimal økonomisk fleksibilitet.

Hvordan kan jeg sikre mig en økonomisk uafhængighed så hurtigt som muligt?2023-05-17T15:59:07+02:00

Det kræver også planlægning i god tid. Flere yngre kunder henvender sig til os med ønsket om at få mere tid med børnene og derved trappe ned i arbejde og derved indkomst.

Ved at tilpasse den økonomiske plan kan det i det flestes tilfælde føre til denne drøm kan gå i opfyldelse og have mere tid sammen børnene mens de har behov for dette.

Hvad gør jeg klogest de sidste år på arbejdsmarkedet i forhold til min pension?2023-05-17T15:58:12+02:00

Økonomisk overblik og planlægning af pensionstilværelsen giver ro’ i maven. Vi hjælper dig med overblikket og skaber ro’ i maven for vores kunder.

Hvilke investeringsløsninger giver bedst mening for mig sammenlignet med hvad banken tilbyder mig?2023-05-17T15:57:11+02:00

Som bekendt skal banken tjene penge på dine penge og det sker i stor grad i form af de investeringsprodukter du bliver præsenteret for i banken. Vi kan hjælpe dig med at finde alternative investeringsløsninger, hvor vi fokuserer på stor risikospredning og meget lave omkostninger.

Ingen kan dokumentere at det kan ”betale sig” at betale højere omkostninger for til gengæld at få et højere afkast.

Hvilke pensionstyper giver bedst mening for mig for at undgå jeg straffer mig selv i modregning af de offentlige ydelser2023-05-17T15:56:34+02:00

I dag har vi at gøre med 3 aktive pensionstyper: aldersopsparingen, ratepensionen og livrenten. For rigtig mange danskere giver det god mening at betale max ind til aldersopsparingen, som er en skattefri opsparingsform som ikke modregnes i de offentlige ydelser.

Vi kan hjælpe dig med at finde en løsning som passer til dit behov. En kombination af alle disse tre pensionstyper giver samtidig mening for rigtig mange. Vi hjælper dig med en pensionsplan som sikrer du ikke sparer op i blinde.

Skal jeg spare mere op eller betale hurtigere af på min gæld?2023-05-17T15:55:07+02:00

Det handler om at finde en balance. Flere boligejere oplever at det bliver svære at låne med alderen.  Hvis ønsket er at blive i sin bolig er det meget vigtigt at planlægge dette i god tid.

Dette for at sikre man ikke står i banken og får afvist muligheden for at låne i friværdien som tilskud til alderdommen. Det er vigtigt at fokusere på den maksimale økonomiske fleksibilitet og det kræver en plan i god tid.

Hvilke låntyper er bedst for mig?2023-05-17T15:55:29+02:00

Er du til fast rente eller variabel rente? Rigtig mange boligejere har haft glæde af historiske lave renter gennem længere tid.

I den seneste periode har mange boligejere været rystet over, hvor hurtigt renten kan ændre sig, hvilket har gjort stort indtryk på mange og ikke mindst indhug i den daglige økonomi og rådighedsbeløb.

Vi drøfter altid med vores kunder, hvilke forventninger De har til renten og sikrer valg af boliglånstype passer til dit temperament og nattesøvn.

Hvordan skal jeg spille ”kortene” rigtigt for at få mest muligt ud af mine pensioner i sammenspil med de offentlige ydelser?2023-05-17T15:55:52+02:00

Det har stor betydning for dit samlede rådighedsbeløb, hvordan du spiller kortene og hæve rækkefølgen af dine pensioner i tæt sammenspil med de offentlige.

Vi har professionelle analyseværktøjer som kan beregne de optimale løsninger som du får adgang til gennem vores rådgivning. Det kræver en individuel gennemgang.

Go to Top