DINE FINANSIERINGSMULIGHEDER MED EJERBOLIG

Vi rådgiver dig, og giver ro i maven!

Vi har oplevet i flere år at boligpriserne stiger men hvad sker der nu hvor renten er steget?

Lige nu lever vi i en usikker tid med stigende renter og boligpriser som de fleste spår vil falde. Her hos Uvildigraad vil vi hjælpe dig med at regne på dine muligheder, og kan vejlede dig til hvordan du indretter din økonomi, så du bliver bedre sikret og skaber større økonomisk fleksibilitet og robusthed.

RENTEN OG HVAD DEN BETYDER

Renten er steget meget i den senere tid og har skabt stor usikkerhed. Har du valgt det rigtige lån?

Vi kan hjælpe dig med at navigere dig gennem alle de aktuelle lånetyper så du vælger det lån som passer bedst til din nattesøvn.

Det er altid en god idé at forholde dig kritisk til dit boliglån.

Mange boligejere ønsker at sikre sig en økonomisk frihed og tryghed, hvorfor det giver god mening at få gennemgået dine muligheder.

Lad os hjælpe dig og regne på mulighederne.

SPAR OP I MURSTEN

Vi er alle vokset op med det råd at få betalt så meget gæld ud mens du er på arbejdsmarkedet, således du skylder så lidt som muligt når du skal på pension.

Det har altid været en god ting at nedbringe sin gæld, men når du sparer op i mursten sparer du op til dine arvinger med mindre du sælger boligen inden og får frigjort friværdien.

Du kan godt betragte at din opsparing i boligen står på en såkaldt ”spærret” konto.

Det bliver ikke nemmere at låne jo ældre du bliver, og vi kender ikke renten ude i fremtiden.

HVILKEN RENTE SKAL JEG VÆLGE?

Med valg af fast rente har du samtidig sikret gældsgraden. Hvis renten stiger og derved trykker boligpriserne ned af, bliver din obligationsrestgæld samtidig også lavere.

På den måde kan du ikke risikere at gældsgraden kommer over de 60 %, og banken pludselig ønsker afdrag på lånet.

Denne egenskab finder du ikke på de såkaldte flexlån. Det husker vi for år tilbage, hvor flere boligejere med flexlån pludselig blev teknisk insolvente idet boligpriserne faldt, men det gjorde gælden ikke.

VORES GENERELLE ANBEFALING

Ønsker du at få penge ud af din bolig som supplement til fx alderdommen eller blot ønsker at være mere økonomisk uafhængig, så anbefaler jeg dig at gøre det nu mens renten er lav.

Du skal investere dine pengene for at undgå at du ikke skal betale negative renter og dine penge således bliver mindre værd. Du kan også bruge pengene til andre formål, fx køb af fritidsbolig, forældrekøb, arveforskud, rejser osv.

Book et gratis møde her

— Så kan vi hurtigt tjekke om du har valgt den rigtige opsparingsplan til dig selv og dine nærmeste.