Få råd til flere oplevelser

Vi hjælper dig med at finde besparelser på bl.a. forvaltningen af din formue

Hvad betyder uvildig rådgivning?

Som uvildige økonomiske rådgivere kan vi i samarbejde med uafhængige finansielle rådgivere skræddersy en økonomisk plan, der hjælper dig med at få indsigt og skabe tryghed til markedets laveste omkostninger. Der kan være rigtig mange penge for dig at spare hvert år ved at få kigget på hvordan dine penge bliver forvaltet, og hvad du reelt betaler for den aktuelle forvaltning.

Vejledning og råd til flere oplevelser

Vi hjælper dig med at finde besparelser på bl.a. forvaltningen af din formue uanset om der er tale om pensionspenge eller en formue du har sparet op i banken. Samtidig kigger vi også på dine forsikrings- og pensionsdækninger for at sikre du hverken er over- eller underforsikret.

  • Har du de rigtige lån – fast eller variabel rente?

  • Hvad betaler du i renter og gebyrer?

  • Skal du betale hurtigere af på din gæld istedet for at sætte pengene ind på en pensionsordning?

I tæt samarbejde med uafhængige finansielle finansielle rådgivere hjælper vi dig med at skabe overblik over hvilke lån du har idag, og om du evt. kan få bedre vilkår og priser andre steder.

Dit behov for økonomisk sikring ændres løbende alt efter hvor du er i dit liv. Ved løbende at tilpasse disse dækninger, kan du hvert år spare rigtig mange penge og derved hurtigere forøge din samlede formue.

Vi hjælper dig med at finde disse store besparelser som giver råd til flere oplevelser.

“Få råd til det liv du gerne vil leve”

“Det skal ikke være surt nu, for at blive sjovt engang…..måske”

Priser fra 14.500 kr.

Råd til flere oplevelser

Vi ser på din økonomi som en helhed.

pensionsplan

Bestil et gratis økonomimøde hos os

Bestil et gratis møde

Dataansvarlig

Uvildigraad.dk ApS er dataansvarlige i forhold til de personoplysninger, vi behandler om dig, til brug for ydelse af personlig rådgivning.

Du kan altid rette henvendelse til os på:

Uvildigraad.dk ApS
CVR-nr.: 35210679
Rustenborgvej 7a
2800 Kgs. Lyngby
[email protected]
Tlf.nr.: 7734 4013

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til en eller flere af de ovenfor specificerede
behandlinger. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, skal du være opmærksom på, at vi i visse tilfælde ikke længere vil være i stand til at yde dig den fornødne rådgivning. I sådanne tilfælde vil du blive orienteret herom.

Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på [email protected]

Meddelelse af samtykke

Jeg giver med min underskrift på dette dokument samtykke til, at Uvildigraad.dk ApS, som dataansvarlige må behandle mine personoplysninger i overensstemmelse med ovenstående bestemmelser.

Jeg bekræfter hermed, at jeg giver samtykke til, at Uvildigraad.dk ApS, som dataansvarlige må behandle mine personoplysninger i overensstemmelse med ovenstående bestemmelser.
Ja, jeg giver markedsføringssamtykke til at UVILDIGRAAD.DK ApS må kontakte mig via e-mail, nyhedsbrev og telefon, og oplyse mig om muligheder for min totale økonomi.
CPR-nr. – til brug for entydig identifikation over for Penge- & Realkreditinstitutter samt Forsikrings og Pensionsleverandører.