Om os

Lær Anders Valdemar Juhl  at kende

Jeg hedder Anders Valdemar Juhl og etablerede Uvildigraad.dk i oktober 2011. Min erhvervserfaring startede i den daværende Handelsbank i Århus i 1987, og fulgte efterfølgende med i fusionen med Danske Bank.

I 1994 startede jeg op hos Codan som assurandør efterfulgt af Tryg i 2008. I min tid som assurandør for private og erhvervskunder, opnåede jeg en stor erfaring både indenfor forsikringsprodukter samt pensionsløsninger.

I 2004 blev jeg ansat som medlemskonsulent i Lægernes Pension, og havde 7 gode og lærerige år som pensionsrådgiver.

I oktober 2011 valgte jeg at tage det store spring, og startede op som selvstændig uvildig finansiel rådgiver med tilladelse hos Finanstilsynet. I samme forbindelse blev jeg også uddannet pensionsmægler på Forsikringsakademiet, og har bl.a. arbejdet hos Forsikringsmægler Gruppen Danmark efterfulgt af Söderberg & Partners som franchisetager, med fokus på pensionsløsninger samt sundhedsforsikringer til virksomheder og selvstændige.

Med disse tre faglige uddannelser har jeg den store fornøjelse at skabe værdi for vores kunder, og er godkendt som pensionsmægler, uvildig finansiel rådgiver, boliglånsformidler hos Finanstilsynet.

Det har altid været min drøm at kunne rådgive mine kunder 100 % uvildigt. At rådgive uvildigt betyder ingen økonomiske interessekonflikter, og skabe 100 % gennemsigtighed og tryghed i et sprog som giver mening for dig.