Vi giver dig ét overblik over din formue!

En pensionsanalyse i øjenhøjde, der gir ro i maven

Tag styring over din pension, ved hjælp af vores pensionsanalyse

 • Hvornår kunne du tænke dig at gå på pension, og er det realistisk?

 • Hvordan får du sammenspillet med de offentlige ydelser til at hænge sammen med din øvrige formue?

 • Bolig – skal du blive boende eller flytte til noget mindre?

Kunderne siger

Jeg havde i forbindelse med en kommende pensionering indenfor et par år behov for at få en oversigt over min økonomiske situation samt rådgivning vedr. anbringelse af pensionsmidler. Jeg har til fulde fået begge dele; har fået klarhed over min situation og har fået ændret i mine pensionsanbringelser, hvorved jeg årligt sparer en del penge.

Anders svarer altid hurtigt og er god til at gøre det komplicerede mere forståeligt.

– Pia

SENIOR LIV I BALANCE

Vi formidler din pensionsplan

 • Hvor meget skal du spare op til din alderdom?

 • Hvordan er sammenspillet med din formue og de offentlige ydelser?

 • Hvad bliver det til i sidste ende efter skat pr. måned?

 • Hvilken del af formuen skal du starte med at spise af først og hvorfor?

 • Skal du betale mere ind på din pensionsordning inden pensionering, eller betale hurtigere af på din gæld?

 • Hvor ønsker du at bo som pensionist – har du planer om at skifte bolig?

 • Skal lånene i din bolig ændres og hvorfor?

FRA 15.500 DKK

Der er rigtig mange fordele for dig og din ægtefælle/samlever ved at få lavet en pensionsanalyse.

En pensionsanalyse giver dig samtidig et klart billede af hvilken del af din samlede formue du skal starte med at leve af, og hvilke midler du med stor skattemæssig fordel kan vente med at tage hul på.

Du kan spare rigtig mange penge hvert år ved at få udarbejdet en samlet pensionsplan. Så slipper du for at tænke på hvor meget skal du nå at spare op i alt for at leve det liv du drømmer om som pensionist? Vi giver dig overblikket og ro’en!

Hvordan foregår det i praksis?

 • 1) Vi mødes først til et uforpligtende økonomimøde, hvor vi drøfter dit/jeres konkrete behov for uvildig rådgivning

 • 2) Jeg indhenter alle relevante oplysninger på mødet samt efterfølgende

 • 3) Efter mødet danner jeg mig et samlet overblik, og sender et samlet tilbud på hele rådgivningspakken i form af en samarbejds- og vederlagsaftale. Her får du/I oplyst den samlede pris for hele pakken.

 • 4) Du/I gennemgår mit tilbud, og såfremt det lever op til det du/I ønsker, underskriver vi alle samarbejds- og vederlagsaftalen samt en undersøgelsesfuldmagt

 • 5) Så snart analyse arbejdet er klar til præsentation, mødes vi igen og gennemgår denne rapport

 • 6) Du/I får rapporten med hjem til gennemlæsning og evt. supplerende spørgsmål/bemærkninger rettes direkte til mig efterfølgende

Kunderne siger

Har modtaget fremragende rådgiving angående pensionsopsparing af indehaver, Anders Juhl.

Objektiv og kompetent rådgivning, som giver markante besparelser af omkostninger og dermed et væsentligt forhøjet afkast på sigt.

Derudover fulgte yderligere opsparings- og investeringstips, som var både lærerige og interessante. En absolut klar anbefaling herfra og stort tak til Anders.

– Daniel Visby

Aldersopsparing

Aldersopsparingen er tit et overset pensionsprodukt som for mange er meget attraktiv. Nye regler fra 2023 gjorde Aldersopsparing mere attraktiv end før.

Højere indbetaling. Før 5.500 kr. pr. år og nu 8.800 kr. pr. år indtil 7 år før folkepensionsalderen. Herefter kan der indbetales op til 56.900 kr. om året. De nye regler betyder at der i alderen fra 30-69 år kan indbetales ca. 210.000 kr. ekstra på denne pensionstype.

Du modregnes ikke i de offentlige ydelser for hvad du sparer op på aldersopsparingen og har stadig glæde af den lave afkastbeskatning på 15,3 %.

Størrelsen af partners arbejdsindkomst påvirker ikke længere sociale ydelser, som fx folkepension og førtidspension.

Hvornår har du sidst givet dine pensioner et helbredstjek?

Hvordan sikrer du dig den bedste pension?

Der er mange forskellige måder at spare op på til sin alderdom.

Det er her meget relevant at tænke på hvor lang tidshorisont vi taler om, samt hvor store tab du er klar til at acceptere når fx aktiemarkedet dykker. I dag skal du tage større risiko for at få din formue til at vokse end du skulle for bare få år siden. Her er det blot et spørgsmål om at sprede risikoen og mærke efter hvor meget is du har i maven når markedet er turbulent.

Udover traditionnelle pensionsopsparingsprodukter som ratepension, aldersopsparing og livrenter, er der også mange andre alternative opsparingsløsninger:

 • Opsparing i banken i form af fx investeringer i aktier/obligationer

 • Investering af i fast ejendom såvel til privat brug samt evt. udlejning

 • Investering i antikviteter, kunst mv.

 • Investering i anpartsprojekter

Det er blot vigtigt at du ikke kun gør det ene eller andet – men hele tiden sørger for at fordele din opsparing og derved risiko.

“Spred æggene i flere kurve”

Alt for mange danskere er kommet i klemme i forskellige investeringsprojekter ved kun at fokusere på en opsparingstype. Det er yderst sårbart hvis det skulle gå galt.

Der kan være rigtig mange penge at spare i unødige administrationsomkostninger og gebyrer, hvis du får gennemgået dine pensioner og investeringer med en uafhængig økonomisk rådgiver.

Vi hjælper dig bl.a. med at finde ud af hvilke pensioner du med fordel kan lægge sammen, og hvilke du bør beholde. Bedst pension betyder flere penge til dig selv og færre til dem der skal forvalte din formue.

Dit behov for dækning ved sygdom/invaliditet, kritisk sygdom og død ændres løbende alt efter hvor du er i dit liv.

Spar mange penge hvert år ved løbende at få tilpasset dine pensionsdækninger så de stemmer overens med dit aktuelle behov.

Ved at få lavet en økonomisk analyse, får du et klart billede af din samlede formue og sammenspillet med de offentlige ydelser. Der er mange penge at spare i skat ved at få lavet en økonomisk analyse, og derved tilrettelægge den mest hensigtsmæssige udbetalingsrækkefølge.

Analysen laver en beregning af den aktuelle skat af din samlede formue således du kan få et klart billede af den reelle udbetaling pr. måned efter skat.

Spar penge med det rette overblik