Gældsrådgivning om boliglån

Hvornår har du fået rådgivning om dine boliglån?

Gældspleje

Er du i tvivl om det nu er tid til at låse renten fast i din bolig, eller vil du fortsætte med et variabelt forrentet boliglån?

Boliglån rådgivning er meget vigtig for din private økonomi og ikke mindst din økonomiske planlægning.

Betaler du af på din bolig eller har du valgt et afdragsfrit lån?

Flere ældre oplever det bliver svære at låne penge med alderen. Derfor er det yderst vigtigt at du vælger den rigtige lånetype samt profil.

Vi er opvokset med at tænke at gælden skal være tilbagebetalt når vi går på pension, men sådan er det ikke længere.

Vores kunder sparer i gennemsnit 25.000 kr om året i skjulte omkostninger, book et gratis møde nu og hør mere!

Anders profil billede

Hvad kan vi som uvildige rådgivere gøre for dig og dine lån?

Som uvildig gældsrådgiver finder vi de løsninger der sikrer dig en maksimal økonomisk fleksibilitet og en økonomisk tryg fremtid. Hvis du sikrer din gældsgrad ikke overstiger 60 % af boligens værdi kan du få tilbudt afdragsfrihed nu og når du bliver gammel.

Således får du anvendt dine penge bedst muligt og ikke låser i mursten du ikke kan få frigjort igen med mindre du ønsker at sælge boligen.

Vi hjælper dig med at træffe de rigtige valg ud fra et objektivt beslutningsgrundlag.

Ved låneovervågning af fastforrentede boliglån kan vi samtidig sikre du opnår mulighed for at få adgang til konverteringsgevinster når renten går op og ned. Det kalder vi aktiv gældspleje og vil få stor betydning for dit fremtidige økonomiske råderum.

Konverteringsgevinster ligger typisk mellem 6 -7 % af restgælden og kan således give dig mere at leve og opleve for.

Hvilken lånetype skal man vælge?

Valg af lånetype har stor betydning for din samlede økonomi og få stor betydning for dit fremtidige rådighedsbeløb.

Derfor oplever vi mange i dag kører med en meget lav smertetærskel når renten en dag stiger. Det er ikke noget vi tænker på til dagligt men kan få stor betydning for om du kan blive boende eller bliver nødsaget til at flytte som følge af en rentestigning.

Når du står og skal omlægge dine lån giver det god mening at indhente min. 3 vurderinger af din bolig. Jo højere vurdering jo bedre lånevilkår opnår du. Den stadig stigende bidragssats hos realkreditinstitutterne er afhængig af hvilken lånetype du har valgt og hvor stor belåningsgrad du har i boligen. De “dyreste” lån er trods alt de afdragsfrie flexlån.

Anders Valdemar Juhl - Uvildigraad

Gældspleje og uvildig rådgivning

Lige så vigtigt det er at forholde sig til hvordan ens opsparing udvikler sig er det også vigtigt at optimere ens lån.

Alt for mange boligejere får ikke forholdt sig kritisk til deres lån.

Har du bevidst valgt den rigtige lånetype?

Vores behov og muligheder ændres løbende og derfor anbefaler vi at du løbende får gennemgået dine muligheder for at sikre du bevidst vælger den lånetype som passer til dit temperament og ikke mindst vigtige nattesøvn.

Vi hjælper dig med at træffe valg ud fra et helt gennemsigtigt og oplyst grundlag.

At pleje sine ”passiver” er lige så vigtigt som at pleje sine ”aktiver”. Vi kan også tilbyde dig løsninger, hvor vi overtager ansvaret for at overvåge dine lån og så du bliver kontaktet når det giver mening at ændre på lånet. Det kalder vi ”aktiv gældspleje”.

Rigtig mange boligejere har stor glæde af denne service, som kan få stor indflydelse på din økonomi fremover og et særdeles godt supplement til alderdommen.

Vi sidder på din side af bordet!

Vi henviser til eksterne professionelle uafhængige finansielle rådgivere som hjælper dig med at analysere dine aktuelle lån.

Flere realkreditinstitutter har hævet deres bidragssatser voldsomt de seneste par år. Der kan være mange penge at spare i urimelig gebyrer ved at lægge dine lån om. Disse beregninger kan disse eksterne uafhængige rådgivere udarbejde for dig inden du træffer dit valg.

Vi arbejder med realkreditlånet ud fra et formue perspektiv, hvor det at pleje din gæld har mindst lige så stor betydning for din samlede formue, som enhver anden form for investering og opsparing du foretager.

Realkredit rådgivning

Boliglån fylder meget hos de fleste boligejere, og har stor betydning for din økonomi og ikke mindst økonomiske muligheder fremover. Få en uvildig rådgiver der står på din side og uden nogen skjult dagsorden.

De fleste er efterhånden godt klar over det. ”Bankrådgiveren” er ansat af banken, og skal tilgodese bankens interesser før dine.

Ved valg af bolig- og realkreditlån er det vigtigt, at man har en rådgiver, man kan stole 100% på, og som du har tillid til.

Valg af det forkerte lån kan koste mange hundredetusinde kroner. I nogle tilfælde kan det være med til at kaste dig og din familie ud i økonomiske problemer. Hos Uvildigraad får du en rådgiver, der står på din side. Vi kender systemet indefra, og ved derfor, når det banken fortæller dig, ikke holder vand.

Valg af låntype har meget stor betydning for din økonomi fremover. Mange boligejere har gennem flere år har stor glæde af lave renter – i flere tilfælde negative renter. Derfor har de seneste store og hurtige rentestigninger rystet de fleste boligejere med flekslån. Vi sikrer du får truffet de rigtige beslutninger om valg af lån, så du kan sove trygt om natten. Det er altid meget fornuftigt at få kigget på lånene løbende og sikrer at du har de bedste vilkår som muligt.

Vi tilbyder også låneovervågning gennem vores samarbejdspartnere, som dagligt holder øje med evt. konverteringsmuligheder. Således vil du blive kontaktet, hvis der er en økonomisk fordel for dig ved at omlægge dit aktuelle lån.

FØRSTE MØDE ER HELT UFORPLIGTENDE & GRATIS

Bestil et gratis møde
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - - Det er uforpligtende, og du kan afmelde dig til enhver tid.