UVILDIG RÅDGIVNING TIL BOLIGLÅN

Hvornår har du fået rådgivning om dine boliglån?

Er du i tvivl om det nu er tid til at låse renten fast i din bolig, eller vil du fortsætte med et variabelt forrentet boliglån?

Boliglån rådgivning er meget vigtig for din private økonomi og ikke mindst din økonomiske planlægning.

Betaler du af på din bolig eller har du valgt et afdragsfrit lån?

Flere ældre oplever det bliver svære at låne penge med alderen. Derfor er det yderst vigtigt at du vælger den rigtige lånetype samt profil.

Vi er opvokset med at tænke at gælden skal være tilbagebetalt når vi går på pension, men sådan er det ikke længere.

Vores kunder sparer 25 tkr. om året i skjulte omkostninger, book et møde nu!

Book et gratis møde
Anders profil billede

Hvad kan vi som uvildige rådgivere gøre for dig & dine lån?

Som uvildig gældsrådgiver finder vi de løsninger der sikrer dig en maksimal økonomisk fleksibilitet og en økonomisk tryg fremtid. Hvis du sikrer din gældsgrad ikke overstiger 60 % af boligens værdi kan du få tilbudt afdragsfrihed nu og når du bliver gammel.

Således får du anvendt dine penge bedst muligt og ikke låser i mursten du ikke kan få frigjort igen med mindre du ønsker at sælge boligen.

Vi hjælper dig med at træffe de rigtige valg ud fra et objektivt beslutningsgrundlag.

Ved låneovervågning af fastforrentede boliglån kan vi samtidig sikre du opnår mulighed for at få adgang til konverteringsgevinster når renten går op og ned. Det kalder vi aktiv gældspleje og vil få stor betydning for dit fremtidige økonomiske råderum.

Konverteringsgevinster ligger typisk mellem 6 -7 % af restgælden og kan således give dig mere at leve og opleve for.

Hvilken lånetype skal man vælge?

Valg af lånetype har stor betydning for din samlede økonomi og få stor betydning for dit fremtidige rådighedsbeløb.

Derfor oplever vi mange i dag kører med en meget lav smertetærskel når renten en dag stiger. Det er ikke noget vi tænker på til dagligt men kan få stor betydning for om du kan blive boende eller bliver nødsaget til at flytte som følge af en rentestigning.

Når du står og skal omlægge dine lån giver det god mening at indhente min. 3 vurderinger af din bolig. Jo højere vurdering jo bedre lånevilkår opnår du. Den stadig stigende bidragssats hos realkreditinstitutterne er afhængig af hvilken lånetype du har valgt og hvor stor belåningsgrad du har i boligen. De “dyreste” lån er trods alt de afdragsfrie flexlån.

Anders Valdemar Juhl - Uvildigraad

Vi sidder på din side af bordet!

Vi henviser til eksterne professionelle uafhængige finansielle rådgivere som hjælper dig med at analysere dine aktuelle lån.

Flere realkreditinstitutter har hævet deres bidragssatser voldsomt de seneste par år. Der kan være mange penge at spare i urimelig gebyrer ved at lægge dine lån om. Disse beregninger kan disse eksterne uafhængige rådgivere udarbejde for dig inden du træffer dit valg.

Vi arbejder med realkreditlånet ud fra et formue perspektiv, hvor det at pleje din gæld har mindst lige så stor betydning for din samlede formue, som enhver anden form for investering og opsparing du foretager.

FØRSTE MØDE ER HELT UFORPLIGTENDE & GRATIS

Bestil et gratis møde
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - - Det er uforpligtende, og du kan afmelde dig til enhver tid.