Bag om Uvildigraad

Jeg har arbejdet som økonomisk rådgiver siden 1987. Med tiden har jeg oplevet større behov for en 100% uvildig økonomisk rådgiver inden for pension, investering og boliglån.

Der er rigtig mange forhold vi skal forholde os til omkring økonomi og valg af økonomisk plan som er tilpasset dit temperament og muligheder. Det kan være meget vanskeligt at være ajour på det hele især fordi reglerne og mulighederne ændrer sig hele tiden.

Med min baggrund som bankuddannet, forsikringsuddannet og pensionsuddannet, har jeg fået en kærkommen lejlighed til at etablere vores selskab som hjælper vores kunder i at finde frem til de helt rigtige beslutninger om økonomien.

I takt med at “rådgiveren” i banken er blevet en sælger som skal tilgodese bankens interesse før din, er der et stigende behov for at henvende sig til et trygt sted, hvor der ikke er nogen skjult dagsorden men hvor du oplever tillid til din rådgiver. Tillid, gennemsigtighed og ikke mindst ordentlighed er nøgleordene hos os.

Anders Uvildigraad

Anders Valdemar Juhl

Stifter og medejer.

Eksamineret pensionsmægler på Forsikringsakademiet, og har arbejdet med økonomi, forsikringer og pensioner siden 1987. Først i Danske Bank, dernæst Codan, Tryg samt i Lægernes Pensionskasse.

I oktober 2011 startede jeg op som selvstændig uvildig økonomisk rådgiver og etablerede firmaet UvildigRaad.dk.

Vi arbejder som uvildige finansielle rådgivere med tilladelse fra Finanstilsynet, som sikrer du får den optimale og 100 % uvildige rådgivning.

Mette Juhl

Mette Juhl

Medejer.

Mette Juhl er firmaets CFO og chef for Backoffice hos Uvildigraad.dk ApS.

Mette er uddannet skatterevisor (Diplom i SKAT), og har 29 års erhvervserfaring hos SKAT med rådgivning til private og selvstændige erhvervsdrivende. Siden 1. april 2019 har Mette været en del af forretningen, Uvildigraad.dk ApS, og har ansvaret for alle administrative opgaver samt kommunikationen med de forskellige banker og pensionsselskaber herunder Fundmarket.

Det vil være Mette som sikrer processerne, kommer i mål og at de aftaler vi etablerer bliver korrekt etableret.

Når du ringer til Uvildigraad.dk ApS vil det oftest være Mette som du taler med i første omgang og som koordinerer møderne.

Torben

Torben Andersen

Torben Andersen – Boligfinansierings ekspert.

Torben arbejder som franchisetager hos Realråd.dk, men er vores dygtige samarbejdspartner som hjælper vores kunder med at drøfte boliglån, og tilbyder samtidig lånovervågning som skaber stor værdi for vores kunder.

Book et gratis møde her

— Så kan vi hurtigt tjekke om du har valgt den rigtige opsparingsplan til dig selv og dine nærmeste.