Bag om Uvildigraad

Jeg har arbejdet som økonomisk rådgiver siden 1987. Med tiden har jeg oplevet større behov for en 100 % uvildig økonomisk rådgiver. Pension, investering, boliglån. Der er rigtig mange forhold vi skal forholde os til omkring økonomi og valg af økonomisk plan som er tilpasset dit temperament og muligheder. Det kan være meget vanskeligt at være ajour på det hele især fordi reglerne og mulighederne ændrer sig hele tiden. Med min baggrund som bankuddannet, forsikringsuddannet og pensionsuddannet, har jeg fået en kærkommen lejlighed til at etablere vores selskab som hjælper vores kunder i at finde frem til de helt rigtige beslutninger om økonomien. I takt med at “rådgiveren” i banken er blevet en sælger som skal tilgodese bankens interesse før din, er der et stigende behov for at henvende sig til et trygt sted, hvor der ikke er nogen skjult dagsorden men hvor du oplever tillid til din rådgiver. Tillid, gennemsigtighed og ikke mindst ordentlighed er nøgleordene hos os.

Anders Valdemar Juhl

Anders Valdemar Juhl er stifter og direktør i Uvildigraad.

Exam. Pensionsmægler på Forsikringsakademiet og har arbejdet med økonomi, forsikringer og pensioner siden 1987. Først i Danske Bank, dernæst Codan Forsikring, Tryg samt i Lægernes Pensionskasse.

I november 2011 startede jeg op som selvstændig uvildig økonomisk rådgiver og etablerede firmaet UvildigRaad.dk ApS.

Vi arbejder  som uvildige finansielle rådgivere med tilladelse fra Finanstilsynet, som sikrer du får den optimale og 100 % uvildige rådgivning.

Jeg arbejder samtidig som Pensionsmægler & Partner hos Söderberg og Partners, som er Danmarks 2. største forsikringmægler.

Lisa

Lisa Ostenfeld er uvildig pensionsrådgiver hos UvildigRaad.

Lisa er uddannet pensionsmægler på Forsikringsakademiet. Hun kommer fra AON Denmark, og har beskæftiget sig med uvildig pensionsrådgivning siden 1999.

Her har hun rådgivet private om deres pensionsforhold, og har et stort og bredt branchekendskab. Viden som gør din pensionsplan mere bæredygtig.

Lisa glæder sig til at kunne hjælpe dig og dine nærmeste med professionel uvildig rådgivning.

Torben

Torben Andersen – Boligfinansierings ekspert

Torben er ansat hos Readråd, men er vores samarbejdspartner herigennem og yderst kompetent i sit felt

Mette Juhl

Mette Juhl er ansat som CFO og chef for Backoffice hos Uvildigraad og Söderberg & Partners, Søborg.

Mette er uddannet skatterevisor (Diplom i SKAT) og har 29 års erhvervserfaring hos SKAT med rådgivning til private og selvstændige erhvervsdrivende.

Book et gratis møde her

Ja tak, book et gratis møde

— Så kan vi hurtigt tjekke om du har valgt den rigtige opsparingsplan til dig selv og dine nærmeste.