Privatøkonomisk rådgivning

Vi hjælper med uvildig økonomisk rådgivning til private

Få rådgivning til din privatøkonomi

Famler du i blinde, når det gælder din privatøkonomi? Det kan være udfordrende og uoverskueligt at skulle forholde sig til alle aspekter af din økonomi.

Vi hjælper dig med at skabe et overblik over alle dine muligheder, så du kan slippe bekymringerne. Vi præsenterer dig for økonomiske løsninger, som du forstår. Oftest føles det som om at bankerne og pensionsselskaberne taler et sprog, som vi andre ikke forstår. Hos Uvildigraad giver vi dig økonomisk rådgivning i øjenhøjde. Vores arbejde er ikke påvirket af en banks kommercielle agenda. Vi rådgiver ud fra et objektivt beslutningsgrundlag uden skjulte dagsordener og gebyrer.

Hos os får du:

  • uvildig og let forståelig rådgivning om din privatøkonomi
  • rådgivning, som tilgodeser DIG, og ikke bankens interesser eller andre skjulte dagsordener
  • manet dine økonomiske bekymringer til jorden, og får lagt en plan som giver dig ro i maven
  • optimeret din opsparing, lån og pension, så din fremtid føles tryg

Spørgsmål? Læs vores oftest stillede spørgsmål her.

Uvildig privatøkonomisk rådgivning

Kunderne siger

Anders Juhl holdt den 30/04 et foredrag om pension & privatøkonomi.

Det var utroligt lærerigt og brugbart, og jeg fik en masse gode tips og råd, især i forhold til min pension. Jeg er glad for, at jeg som blot 25-årig deltog i dette foredrag, da jeg allerede har implementeret mange af tipsene og forventer at spare en masse penge i forhold til min pension.

– Alexander Thomsen

Anders Valdemar Juhl fra Uvildigraad

Vi kan hjælpe med planlægningen

Få tryghed og ro i maven ved at opnå økonomisk fleksibilitet og frihed. Sammen lægger vi en plan for at sprede din formue. Vi tager udgangspunkt i dig, og giver dig uvildig økonomisk rådgivning som matcher dine ønsker og behov.

Oftest deler vi planen op, så det bliver nemmere at lande på målstregen. Sammen når vi frem til en bæredygtig økonomisk plan, som du nemt kan gennemskue og overskue.  Du bliver ikke til grin for dine egne penge, og vi sikrer, at du får mest muligt ud af din opsparing og lån.

Et eksempel kan være at forholde sig til sin pensionsalder, og udarbejde en plan for at optimere din pensionsopsparing Det er vigtigt at du spiller dine kort rigtigt. Derfor hjælper vi dig med at optimere sammensætningen af din samlede formue (fx pension, privatopsparing, bolig, evt. firma) i tæt sammenspil med de offentlige ydelser. Vi giver dig overblikket over alle dine muligheder.

Vi hjælper også med løsninger, så du slipper for urimelige gebyrer og uhensigtsmæssige investeringer.

Uvildig rådgivning der sparer dig penge

Bankerne og pensionsselskaberne skal tjene penge på dine penge. Hos Uvildigraad får du privatøkonomisk rådgivning, som giver dig gennemsigtighed og klarhed over de muligheder, som du præsenteres for. Vi sikrer, at du bliver informeret om alternative løsninger, hvor du kan spare mange penge på dine investeringer.

Det er nemme point at hente. Der er ingen dokumenteret sammenhæng mellem at betale høje omkostninger, og tilsvarende få et højere afkast.

Vores kunder sparer i gennemsnit 25.000 kr. om året efter en gennemgang.

Gennemsigtighed skaber tryghed, og det er den vi hjælper dig med at skabe.

Uvildigraad.dk – økonomisk rådgivning der gir ro i maven.

Anders Valdemar Juhl fra Uvildigraad

Book et gratis møde her

— Så kan vi hurtigt tjekke om du har valgt den rigtige opsparingsplan til dig selv og dine nærmeste.