Er uvildig økonomisk rådgivning gratis? Nej, vi lever af at rådgive vores kunder.

Vi vil altid tilbyde et gratis og uforpligtende møde, hvor vi lytter til dine aktuelle behov og indsamler relevante oplysninger på baggrund af dit samtykke.

Herefter vil vi præsentere dig for et samlet oplæg med en fast pris, hvor du kan se hvad vi kan tilbyde dig, hvad du kan få ud af denne rådgivning fx i fremtidige besparede omkostninger og en bedre forvaltning samt formuefordeling: Således sikrer vi, at du ved hvad vi kan hjælpe dig med, og til fast pris inden vi går videre

Vores honorar er i langt de fleste tilfælde tjent hjem indenfor de første 6 måneder

Vores priser er fastsat efter det estimerede tidsforbrug for at få hele den økonomiske plan gennemført. Således hjælper vi også med alt det praktiske bagefter, så du får max glæde af vores anbefalinger og du kommer sikkert i mål.

Hvis du fremover ønsker vi skal overvåge forvaltningen af din formue, betaler du 0,35% af din formue svarende til årlig 3.500 kr. pr. 1 mio. kr. Ved en sådan overvågningsaftale får du til gengæld følgende:

  1. Vi har det fulde ansvar for at overvåge dine investeringer aktivt
  2. Kvartalsrapporter, hvor du kan følge udviklingen af dine investeringer
  3. Markedskommentarer, som beskriver hvordan vi ser markedet, udvikler sig og med relevante inputs til nye anbefalinger
  4. Vi holder øje med dine investeringer, og kontakter dig hvis vi vil anbefale nogle ændringer herunder præsentation af nye interessante investeringsprodukter